05-05-2019 21:05:16

«Найбільша дурість — це робити теж саме і сподіватися на інший результат!»

 

За останні десятиліття в Україні створювалися лише олігархічні політичні об’єднання, які формували внутрішню структуру на основі жорсткої ієрархічної підпорядкованості. Тобто, хто платив кошти, той і входив до керівного складу організації, або потрапляв до виборчого списку. Всі ці структури є класичними бізнес-проектами, деякі навіть мають назву імені їх одноосібного Лідера, тим самим підкреслюючи хто є власником партії.

 

Минулі президентські вибори в України підтвердили той факт, що суспільство прагне істотних змін. Але, ці зміни потрібно робити дуже швидко, при цьому залучаючи самих громадян (використовуючи їхні напрацювання) до процесу перетворення. Будь-які проявлені ініціативи повинні всіляко підтримуватися і популяризуватися з максимальною швидкістю. Виграє той, хто почне не просто поширювати інформацію, а опанує інноваційні технології та зможе навчати новому оточуючих. Тобто, все робити з людьми і для людей!

 

Однією з таких технологій є горизонтальна мережа «Зворотній зв'язок» – це інструмент самоорганізації громадян України, який допомагає учасникам різних громадсько-політичних об’єднань автоматизувати організаційно-правові відносини: вступу до організації, сплату членських внесків, контроль використання спільних коштів, прийняття колективних рішень (голосування) та ведення документообігу. Всі процеси відбуваються виключно в цифровому вигляді при використанні незалежних від людського фактора сервісів (алгоритмів).

 

Безпосередньо управляти вищевказаними процесами в організації дуже легко за допомоги смартфону та мобільного інтернету. Будь-яка спроба маніпуляції, фальшування, підміни або просування власних інтересів, прикриваючись патріотичними гаслами стають неможливими. Будь-які несанкціоновані спроби втручання у роботу горизонтальної мережі будуть помітні завдяки використанню інноваційних технологій типу Blockchain, Hashgraph та інших. Будь хто, в будь-який час зможе отримали необхідну інформацію щодо результатів діяльності організації у відкритій, повній, своєчасній і зрозумілій формі.

 

Тотальна прозорість при вибудовуванні суспільних взаємовідносин + системна комунікація на основі горизонтальних зв’язків + заплановані узгоджені спільні дії = породжують справжнє об’єднання (самоорганізацію) людей із досягненням синергетичного ефекту. Що в свою чергу дозволяє примножити (незліченно) коефіцієнт корисної дії та досягти значних практичних результатів. Це є формула технології змін!

 

Наша команда пропонує до обговорення порівняльну таблицю відмінностей Народного політичного об’єднання від усіх інших олігархічних бізнес-проектів: http://bit.ly/new-party