16-02-2020 09:42:28

ФІЛОСОФІЯ ТОТАЛЬНОЇ ВІДКРИТОСТІ ПРИ РОЗБУДОВІ СУСПІЛЬНИХ ВЗАЄМОВІДНОСИН

 

Сьогоднішній стан українського суспільства демонструє егоцентризм, мімікрію, жадібність, брехливість, агресію, безкарність, роз'єднаність, коли тваринні інстинкти переважають над Людськими. Все, що відбувається, посилює правовий нігілізм, і відображає недовіру, замкнутість, повну закритість при розбудові суспільних взаємин.

 

Люди перестали один одного чути. Більшість українців продовжує у повсякденному житті керуватися емоціями, а не розсудливістю, логічними міркуваннями, аналізуючи причинно-наслідкові зв'язки в ланцюжку подій, що відбуваються. Кліповість свідомості та щоденне поширення негативної інформації (емоцій страху, безвиході, апатії тощо), через засоби масової інформації, утримує людей у стані вивченої безпорадності і не дозволяє їм вийти на рівень усвідомленості.

 

РЕЗУЛЬТАТ : масова агресивна стимуляція тваринних інстинктів, що поділяють людей за мовною, національною, релігійною, територіальною, майновою та багатьма іншими ознаками, сприяє формуванню деградуючої управлінської еліти!

 

Але, можливо запустити і зворотнополярні процеси, коли будь-який деструктивний стан з вищепереліченого, нівелюватиметься і буде перетворюватися на творчу енергію розвитку нашого суспільства. Впевнений, що багато хто думає про те, що це неможливо, але при практичному використанні рекомендацій ви зміните свою думку.

 

Все, що необхідно зробити, це усвідомити прості факти:

 

Факт №1. В Україні станом на 2019 рік за межею бідності перебувало близько 60% населення. Це дані офіційної статистики.

 

Факт №2. Чисельність населення стрімко скорочується, смертність, імміграція, анексія територій, війна, які станом на 2019 рік в країні налічувалося близько 30-34 мільйонів громадян.

 

Факт №3. Причина негараздів, що відбуваються не в корупції, як нам останні десятиліття заявляють високопосадовці, основною причиною є функціонування бандитсько-олігархічної системи державного управління. Корупція є лише результатом (наслідком) життєдіяльності цієї системи.

 

Факт №4. Усі стратегічні державні підприємства (більшість яких створювалися за часів СРСР), а також українська земля будуть продані!

 

Якщо ви уважно проаналізуєте ці факти, ви зрозумієте, що необхідно саме зараз прибрати всі розбіжності щодо історії (яка переписувалася багато разів поспіль), релігії, мовних, територіальних та інших питань, які розділяють простих українців на різні групи. Запустити процес Всеукраїнської самоорганізації активних громадян щодо досягнення стратегічної візії: «Організація гармонійних (справедливих) взаємовідносин в суспільстві різних за статусом і рівних по праву людей!», при цьому вибудовуючи горизонтальну комунікацію, використовуючи сучасні цифрові технології.

 

Будь-які суспільні взаємини необхідно формувати ТОТАЛЬНО ВІДКРИТО, паралельно проводити навчання людей та підвищувати їх рівень правової, організаційної та комп'ютерної грамотності. Координація має відбуватися ВСІХ із ВСІМИ, до прояву «розумного роя» і узгоджене висування компетентних координаторів за різними напрямками.

 

Тотальна прозорість при розбудові суспільних взаємовідносин + системна комунікація на основі горизонтальних зв'язків + переорієнтація свідомості з боротьби на єдність + сплановані узгоджені спільні дії = породжують справжнє об'єднання (самоорганізацію) людей із досягненням синергетичного ефекту. Що у свою чергу дозволить примножити (незліченно) коефіцієнт корисної дії та досягти значних практичних результатів із мінімальними витратами наявних ресурсів. Це і є формулою запуску зворотнополярних процесів!

 

При такому підході будь-які спроби маніпуляції, фальсифікації, підміни понять чи просування власних інтересів, прикриваючись патріотичними гаслами, стають неможливими. Тварини інстинкти, а також стан егоцентризму, мімікрії, жадібності, брехливості, агресії, безкарності нівелюються та перетворюються на творчу енергію розвитку нашого суспільства.

 

Якщо вам співзвучно все, що описано в даному матеріалі, якщо ви щиро бажаєте змінити діючу бандитсько-олігархічну систему державного управління, зробіть репост (поділіться цією інформацією з друзями). Також, приєднуйтесь на Голосовий сервер «Mumble» – https://mumble.org.ua на якому щосереди о 20:00 проходять обговорення та координація спільних дій, спрямованих на виведення країни із системної кризи.

 

Більше інформації за посиланням: http://bit.ly/pro-files